top of page

STÖD I LIVETS ALLA SKEDEN

Terapiaa perheille pareille ja yksilöille

hålla händer

PARTERAPI

Till parterapi kan man söka sig när det finns kriser i förhållandet. Man kanske funderar på att skiljas eller känner att något fattas i relationen. Man kanske bråkar mycket och har svårt att kommunicera. Parterapi kan hjälpa i att komma ur invanda ickefungerande mönster, och kan stärka och förnya relationen. Man kan också söka sig till parterapi mellan förhållanden eller i början av ett nytt förhållande. 

FAMILJETERAPI

I familjeterapi arbetar man med hela eller delar av familjen för att lösa svårigheter. Man kanske vill förbättra stämningen i familjen eller önskar kunna kommunicera bättre. Familjeterapi har visat sig vara till stor hjälp i olika kriser och brytningskeden och t.ex. vid familjemedlems sjukdom, sorg, ångest, depression eller missbruk. Olika känslomässiga- eller beteenderelaterade problem i barn och ungdom kan också ha stor nytta av familjeterapi. Till familjeterapi kan man komma ensam eller tillsammans.

Stenar av Meaning
Solnedgång över bergen

STÖD FÖR INDIVIDER OCH SINGLAR

Om man varit singel länge och önskar hitta en partner, har svårigheter i sina relationer eller känner sig ensam kan det hjälpa att komma på terapi själv för att fundera över sina förhållanden och vad det är som möjligen hindrar en från att ha de relationer man önskar. Samtalen är självstärkande och hjälper en gå mot de förändringar man önskar.

Pia-Lena Ilander
Familje- och parterapeut

Jag är utbildad socionom och familjeterapeut på specialnivå. Utbildningen är godkända av Valvira och KELA. 


För tillfället vidareutbildar jag mig i parterapi och kroppsorienterad psykoterapi. Mottagning i Karis och Helsingfors på finska, svenska och engelska.
Priser:

Individer 1h. 60€

Par och familjer 1,5h. 80€

PiaWebbsida (1).jpg
Home: Inner_about

TAG KONTAKT

Mottagning i Karis och Helsingfors

Nabogatan 20, Karis

Tel: 044 5738 423

Dina uppgifter skickades!

Home: Contact
bottom of page